Doordat de maatschappij steeds flexibeler wordt worden ook hogere eisen gesteld aan de werkroosters. De roosters in Excel en handgeschreven roosters verschuiven naar online roosters. Medewerkers kunnen voorkeuren via internet opgeven inzake beschikbaarheid voor werktijden. Met behulp van software worden optimale roosters berekent, waarin zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met voorkeuren. De eventueel resterende 'gaten' in het rooster (bijvoorbeeld niemand beschikbaar) kunnen door de roosteraar handmatig worden opgelost. De medewerkers kunnen online toegang krijgen tot hun eigen omgeving met hun rooster.
 
Een van de aspecten bij het invoeren van felexibel werken is dat u beschikt over de juiste praktische tools. Dit houdt onder andere in dat u een roostersysteem heeft waarin u het flexibele rooster van uw medewerkers kan bijhouden en kan plannen. RoosterPlaats heeft hiervoor een online roostersysteem gebouwd wat u hiervoor kan gebruiken.
 


 
Voordelen:

Door gebruik te maken van RoosterPlaats kan u middels een vijftal stappen een rooster maken voor uw personeel, waarbij rekening wordt gehouden met de flexibele werktijden van uw medewerkers. Is dit interessant voor u? Neem dan gerust contact met ons op.